Zpět do obchodu

Registrace

Zpětná vazba z dotazníku

Milé švadlenky,

ještě jednou vám velice děkuji za váš čas, který jste strávily vyplněním dotazníku. Opravdu to pro mě hodně znamená. Pokud je tady někdo, kdo by ještě chtěl odpovědět a získat tak slevový kupón 100,- Kč na nákup u mě v e-shopu, tak mrkněte sem.

My ostatní se zatím podíváme, jak to dopadlo "v prvním kole". Nebudu vypisovat všechny výsledky, vyberu ty, kde jsou i komentáře, třeba vás to inspiruje taky k vyplnění nebo se aspoň dozvíte něco zajímavého... :-) Moje komentáře k těm vašim jsem odlišila modrou barvou.

1. Jak hodnotíte na první pohled můj e-shop? 100 % z vás odpovídá: "Je přehledný, orientuji se dobře." Taky píšete, že vám zatím nic nechybělo a že nejvíc máte rádi kategorii Novinky... :-) 

2. Velice se mi líbí Váš zápal do šití! :-) Tento komentář mi udělal radost. Jsem ráda, že je všechna ta moje energie vidět... :-)

3. Víc jak 50 % si myslí, že je moje nabídka dostatečná a dokonce máte pocit, že je toho "až až" a že to ani nestíháte sledovat... :-) Jo, a tady jste si psali o více galanterie a to já zrovna nechci více rozšiřovat, spíš budu vyprodávat a už znovu neobjednávat, takže to vás asi zklamu...

4. Zajímavé určitě je, že více jak 60 % z vás jste už pokročilejší švadlenky. A šít jste se většinou naučili sami a hodně z vás taky začalo v covidu s rouškami. A teď to rozvíjíte dál pomocí různých video tutoriálů.

5. Více jak 70 % si myslí, že moje nabídka kategorie "Ušij si sám" je dostatečná a oceňujete, že si můžete vyzkoušet šití různých nových věcí. Vaše komentáře:

a) Mám je ráda, vždy nějakou pořídím do zásoby, žádná nezůstala nikdy ladem a aktuálně nemám v záloze ani jednu! (to se týká sad na šití polštářků Instantní patchwork)
b) Mám vyzkoušeno a je to super!
c) Určitě pro začátečníky výborné, za mne bych uvítala nové projekty (jednoduché šaty na velikost XL) Zatím nemám v plánu nabídku sad na šití rozšiřovat a šaty nebudou určitě...
d) Vaše sady jsou úžasné, je vidět, že si s nimi dáte práci. Pro někoho, kdo nemá doma výplň a ostatní potřebné věci, je fajn koupit všechno najednou. Taky výběr vašich látek je moc hezký.
 
6. Více jak 80 % nemá zájem o "Domácí šití"... Uznávám, že toto není pro každého, ale stále věřím, že to někdo z vás využije a ocení individuální přístup. :-)
 
7. Více jak 80 % z vás video postupy vidělo a myslí si, že by šití podle nich zvládli. Tak z tohoto mám velikou radost, přece jen je za tím plno práce. 
 
8. Přes 60 % z vás přiznává, že články v blogu čtete jen občas, ale vesměs se vám líbí. Reagujete taky na pravidelný Newsletter. Píšete třeba:
a) Čtu pokaždé a těším se na něj stejně tak. Líbí se mi i knižní tipy. S tímto jsem si nebyla jistá, tak mám radost, že vám to nevadí a ještě se vám líbí.
b) Nejsem pravidelný čtenář, ale když už, je mi čtení příjemné. Články jsou hezky a mile napsané.
c) Zajímavé jsou vaše procházky i knihy, ale primárně mě zajímá šití.
 
9. Skoro 55 % z vás odpovědělo, že se vám sice nabídka "švadlenka v kanceláři" líbí, ale nemáte v plánu si něco pořídit... Tak to je tedy velmi mrzuté. :-( Ale i toto k podnikání bohužel patří, že vám risk nevyjde...
 
10. Na závěr jste mohli přidat ještě libovolný komentář, tak vybírám tento jeden, abych zatím celý dotazník hezky uzavřela.
 
 "Každý nový nápad od vás mě potěší". Já moc děkuji za vaši neutuchající podporu. Jste nejlepší!